Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I Think It's An Alcra Worm


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 cooly_

cooly_

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:25 PM

Posted 04 April 2006 - 02:22 PM

Hi, I forgot to add, the reason I knew something was wrong was because Limewire would start itself up (even if you keep closing it) but now I have uninstalled Limewire and completely obliterated the remains of the Limewire folder (so Limewire doesn't start itself). In another forum, someone also said that alcra puts everything from your My Documents onto the P2P. Is renaming the my documents folder to something completely different OK or is that totally ineffective?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:10:25 AM

Posted 04 April 2006 - 03:13 PM

Hello cooly_.

I moved your HJT log to the appropriate forum.
Here, is the link:
cooly_'s HJT log

NOTE:
Please, DO NOT make another post in the HJT forum, until it has been responded to by a member of the HJT Team. The first thing they look for, when looking for logs to reply to, is 0 replies. If you make another post, there will be 1 reply. The team member, glancing over the replies, might think someone is already helping you out, and will not respond. So, just make your post, and let it sit there, until a team member responds. This way you will be taken care of, in the most timely manner.

If you have any questions, feel free to PM me.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users