Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Blue screen of death when I try and go online


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 servingspinner

servingspinner

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:16 PM

Posted 04 March 2013 - 07:07 PM

I'm running Vista in an older Dell laptop. (got Vista right away when it first came out and it's been a headache) I should have upgraded but i don't use it that much.

So I am going through Centurylink for my internet and wireless.

I bought a new router/ modum from Centurylink because the one I had was 5+years old and I'm having problems with my blueray streaming Netflix (not sure it that matters but I'm not very Techy)

So now when I enter the new pass code for the new router wireless the comp. has a fit and I get the Blue Screen and it keeps shutting down and rebooting.

I went to a back-up point and it stopped doing it.

As soon as I put in the code and told it to hook up to the wirless it went crazy again.

Any Ideas?



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users