Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Backup Exec 2010/2012 System State error across multiple customers last night


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 IT Enthusiast

IT Enthusiast

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:48 AM

Posted 27 February 2013 - 12:25 PM

Hello community.

 

Just last night, we had about 20 MSP customers experience Backup Exec failures on System State:

 


Job ended: Tuesday, February 26, 2013 at 10:34:59 PM
Completed status: Failed
Final error: 0xe000fedf - A failure occurred reading an object.
Final error category: Resource Errors

For additional information regarding this error refer to link V-79-57344-65247

 

Errors
Click an error below to locate it in the job log
Backup- System?StateV-79-57344-65247 - A failure occurred reading an object.

 

 

At first I didn't think anything of it, but when we had this volume of customers experience this error, all starting last night, it led me to open a support case with Symantec. I'm awaiting info.

 

Curious if anyone else had a sudden outbreak of this?

 

These customers did not receive Windows Updates or Backup Exec manual updates last night.

 

Thanks,



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 IT Enthusiast

IT Enthusiast
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:48 AM

Posted 27 February 2013 - 04:33 PM

FYI, it looks like we got a handle on this issue. A change was made in our McAfee ePO system which affected Backup Exec.

 

Closing topic.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users