Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Annoying Video Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Madforit

Madforit

  • Members
  • 150 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Oxoford, UK
  • Local time:06:54 AM

Posted 25 February 2013 - 04:14 AM

For the past couple of days whenever I watch a streamed video after about 20 minutes of watching the picture starts to become stuttery/slightly choppy.

 

I Know that it is not a problem with buffering or anything to do with my internet and I have also cleaned all Temporary files too,

 

I have done a full clean with CCleaner and also have plenty of HDD Space and also have plenty of free RAM.

 

I have noticed that it seems to  happen more often during films then when I am watching an episode of something although it does still happen with episodes from time to time.

 

The thing that I find strange is that if I reload the webpage with the stream and start from where I had got to before it got bad then it will play fine again.

 

I hope someone can help me with this problem as I have tried everything that I can think of and at best I only seem to be able to make the problem disappear for a day or so and then it returns.

 

If you need any further information to help me with this problem please let me know ASAP so we can start getting to the bottom of this problem.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:54 AM

Posted 25 February 2013 - 06:05 AM

Does this happen on one website or multiple websites? Some videos load quicker than others and sometimes you have to wait until the video is completely loaded before playing. 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users