Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

problems with vista and net gear wna1100?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 travis89

travis89

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:35 PM

Posted 24 February 2013 - 08:28 PM

Attached File  20130224_201332.jpg   121.54KB   4 downloads

 

this is the screen i get my computer crashes. i found that when i have
my netgear wna1100 hooked up there something wrong with the driver? so i
disable the process and my computer is fine. is there a known problem
between vista and netgear? the netgear is up to date on the driver
software



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,565 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:06:35 PM

Posted 25 February 2013 - 07:39 AM

I would uninstall the device and software, using Device Manager and Add/Remove Programs.  Then reinstall per http://www.downloads.netgear.com/files/GDC/WNA1100/WNA1100%20v1_IG_6Nov09.pdf .

 

Louis






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users