Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Please Help! Computer randomly crashes when i start any game???


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 0scar

0scar

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:57 PM

Posted 23 February 2013 - 10:06 PM

Every time i go to run a game for example BF3 and Skyrim my computer
just crashes and my screen goes black and my monitor goes on standby but
the computer is still running, and i cannot do anything apart from a
manual reboot. Minecraft runs for about 5 seconds and then the same
thing happens also, i downloaded the "OCCT" testing program, and when i
test my CPU it is fine, when i test my GPU my computer just crashes and
screen goes black and then also when i test my power supply the same
thing happens and my pc just crashes and the screen goes black. I was
running all of my games forever before today and have had no problems
what so ever, yesterday i was running bf3 in ultra and recording at the
same time and everything thing was perfect, just today this has randomly
started happening, i will put the stats of my pc below:



CPU - AMD FX 8150 Eight-core 3.6ghz

Graphics Card - Gigabyte GTX 560Ti

RAM - 16gb @ 1600mhz

PSU - 700w

Hard Drive - 2000gb (2tb)



Additional Details



My computer is new, i built it about 2 weeks ago, all parts are new and i
have a 700w PSU! Ive been playing games on it for over a week, all fine
up till today! Im pretty sure everything is installed correctly and all
drivers are fine because it was working yesterday and for weeks. Ive
checked inside and all seems good, also tried updating drivers but all
up to date! Im really puzzeled as to how to fix this!



Can anyone please help me? Any advice and help would be much appreciated!



Thanks.



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users