Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Whole network disconnects when computer goes idle and restarts


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 moorman17

moorman17

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:47 PM

Posted 23 February 2013 - 10:30 AM

Hi

I have a problem where the complete home network disconnects whenever my computer reboots from idle state (either after leaving it for a while so it goes on sleep, or by putting it on sleep mode). It then takes a few (long) minutes for the network, and the internet access to it to reconnect. In the meantime ALL devices in the house (other laptops, ipads etc) lose connection too. It's only my computer which does this, so i'm assuming that there's something wrong with the settings on my computer.

Has anyone come across this problem and/or know a solution?

Some more information:
Computer: Sony VAIO VPCSE
Wireless network is used (all devices in the house)
Windows 7

If you can help then please do! Appreciate explanations in easy terms clear.png

Thanks!

R



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users