Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Win Xp PC types incorrect letters and symbols then I cannot cut and Paste


  • This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

#1 Dazza

Dazza

  • Members
  • 182 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Yandina Qld
  • Local time:04:53 AM

Posted 22 February 2013 - 10:59 PM

Hi to you allclapping.gif , I have a Glitch I am using Kingsoft Word and all of a sudden my computer started sowing O when I pressed the Key D and every other Key I press does the same as well as crazy symbols?

I have tried all the suggestions I got from Googling the Problem and I did a "Boot Up Scan" with Avast and all was good.

I rebooted and it all goes Ok until I get a bit of speed typing happening (In my case using 2  Fingers instead of one) and I seem to hit a couple of Keys together" and then it starts acting up again?

 

I put a new Battery in the MS Wireless Keyboard and ran the install disk again (2  weeks ago) after we did the Clean Install!

 

I also find that this happens in GMail as well as a Word Doc" and when it happens, I cannot "Cut and Paste" via Ctrl+C  or  Ctrl+V. What do you thing gang any help please Dazza


2013 DELL Inspiron 660, Intel 4 CPU - 2.4 GB, 512 Meg Ram, 64 bit / BEN-Q 21.5" Scr,

Windows 10, Weston 1000 T-byte HDD - Partitions -  G, -  H, - I, - J 

CCleaner, Kaspersky (Full Version) MWMByts Weekly


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:12:53 PM

Posted 23 February 2013 - 08:16 AM

Try a different keyboard yet?

 

Louis



#3 Dazza

Dazza
  • Topic Starter

  • Members
  • 182 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Yandina Qld
  • Local time:04:53 AM

Posted 23 February 2013 - 04:38 PM

Try a different keyboard yet?

 

Louis

Thanks hamluis cannot do that until Monday. But will give it a Try Dazza


2013 DELL Inspiron 660, Intel 4 CPU - 2.4 GB, 512 Meg Ram, 64 bit / BEN-Q 21.5" Scr,

Windows 10, Weston 1000 T-byte HDD - Partitions -  G, -  H, - I, - J 

CCleaner, Kaspersky (Full Version) MWMByts Weekly


#4 Dazza

Dazza
  • Topic Starter

  • Members
  • 182 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Yandina Qld
  • Local time:04:53 AM

Posted 25 February 2013 - 06:00 AM

Thanks hamluis, Problem is fixed but it was not the Keyboard Thanks anyway Dazza


2013 DELL Inspiron 660, Intel 4 CPU - 2.4 GB, 512 Meg Ram, 64 bit / BEN-Q 21.5" Scr,

Windows 10, Weston 1000 T-byte HDD - Partitions -  G, -  H, - I, - J 

CCleaner, Kaspersky (Full Version) MWMByts Weekly


#5 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:12:53 PM

Posted 25 February 2013 - 07:32 AM

Good for you :).  Mind telling us exactly what the problem/fix was?

 

Louis



#6 Dazza

Dazza
  • Topic Starter

  • Members
  • 182 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Yandina Qld
  • Local time:04:53 AM

Posted 08 March 2013 - 10:23 PM

Sorry Louis I closed this and I just realised I had not responded to your request for a Solution :blush: ! I cleared Resent History files> Firefox>Tools> clear Resent History files/ and it fixed it but now it just came back again see my new post,  cheers Dazza :unsure:


Edited by Dazza, 08 March 2013 - 10:41 PM.

2013 DELL Inspiron 660, Intel 4 CPU - 2.4 GB, 512 Meg Ram, 64 bit / BEN-Q 21.5" Scr,

Windows 10, Weston 1000 T-byte HDD - Partitions -  G, -  H, - I, - J 

CCleaner, Kaspersky (Full Version) MWMByts Weekly


#7 Queen-Evie

Queen-Evie

    Official Bleepin' G.R.I.T.S. (and proud of it)


  • Members
  • 16,485 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:My own little corner of the universe (somewhere in Alabama). It's OK, they know me here
  • Local time:01:53 PM

Posted 09 March 2013 - 09:29 AM

New topic in Am I Infected? http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/487966/typing-problem-in-google-apps-has-returned/

This one is closed.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users