Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help with CPU-Z


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 cctaylor88

cctaylor88

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:25 AM

Posted 19 February 2013 - 11:53 AM

Hey guys, for some reason I am stuck at an overclock of 3.7GHz. I am stable on prime95 but as soon as I up anything in the slightest I get a BSOD either immediately or in about 5minutes, I was wondering what your suggestions are for me to get more out of this OC as you guys are much more experienced.

Thanks in Advance!

 

Pics attached

 

Attached Files



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,460 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:08:25 AM

Posted 19 February 2013 - 01:33 PM

I am stuck at an overclock of 3.7GHz. I am stable on prime95 but as soon as I up anything in the slightest I get a BSOD

 

By "up anything" do you mean push the clock speed any further?

 

If yes, then I would guess that you've pushed this as far as it's going to go.

 

Why are you overclocking?


Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#3 killerx525

killerx525

    Bleepin' Aussie


  • Members
  • 7,220 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Melbourne, Australia
  • Local time:02:25 AM

Posted 20 February 2013 - 07:35 AM

Have you tried bumping up the voltage? Also what motherboard and CPU cooler do you have?


>Michael 
System1: CPU- Intel Core i7-5820K @ 4.4GHz, CPU Cooler- Noctua NH-D14, RAM- G.Skill Ripjaws 16GB Kit(4Gx4) DDR3 2133MHz, SSD/HDD- Samsung 850 EVO 250GB/Western Digital Caviar Black 1TB/Seagate Barracuada 3TB, GPU- 2x EVGA GTX980 Superclocked @1360/MHz1900MHz, Motherboard- Asus X99 Deluxe, Case- Custom Mac G5, PSU- EVGA P2-1000W, Soundcard- Realtek High Definition Audio, OS- Windows 10 Pro 64-Bit
Games: APB: Reloaded, Hours played: 3100+  System2: Late 2011 Macbook Pro 15inch   OFw63FY.png





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users