Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ga-7zm Installation


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 BlackSpyder

BlackSpyder

    Bleeping Big Rig


  • BC Advisor
  • 2,456 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Huddleston, VA USA (Home Sweet Home)
  • Local time:04:27 AM

Posted 01 April 2006 - 09:15 PM

Alright I was cleaning out a computer the other day and removed the mother board (believe me it needed cleaning) but when I hooked everything up it wouldnt power up as though the PSU was bad or I had the wires for the buttons all screwed up(very likely as I actually had that problem befor w/ my other comp then i glued then together as a mono plug and havent done it since)

Posted Image




BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,690 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:01:27 AM

Posted 01 April 2006 - 11:57 PM

Looks like it's time to pull out the user's manual again. If you've lost it, here's a link.

http://europe.giga-byte.com/MotherBoard/Fi...anual_7zm_e.pdf

Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users