Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

administative permissions and copying folders to another drive


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 woodsman345

woodsman345

  • Members
  • 113 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:57 AM

Posted 14 February 2013 - 07:28 PM

Hi all,

 

Windows 7 Pro 64

 

I am at my wits end with using windows 7. I am sure this must have been beaten to death on here and I am sorry but I am not sure how to word it to search for the answer.

 

I hook up a spare HD to the USB with the same operating system and every ******** file I try to open on it I have to adjust it for administrator and da da da and I am sick of this, it will take forever to look at the data. How the heck to I fix this once and for all so I can just open what i want to ? I am the administrator...I don't want to be flagged about administrator anything any more.

 

Secondly, if I want to back up data on a stick and there is already a folder of the same name it asks me if I want to merge it. No I dont so I change the name of the file to something different and it STILL always tells me there is a folder that has the same name do you want to merge it ???   Good grief the name has been changed there isn't another folder with the same name.  I NEVER had these issues with XP.......what a pain.

 

Thanks for any help on this.


Edited by woodsman345, 14 February 2013 - 07:29 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:57 PM

Posted 14 February 2013 - 10:11 PM

Try disabling your UAC notification or see this link


Tekken
 


#3 woodsman345

woodsman345
  • Topic Starter

  • Members
  • 113 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:57 AM

Posted 15 February 2013 - 01:18 PM

Thanks for the link.



#4 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:57 PM

Posted 16 February 2013 - 03:59 AM

Alwayswelcome.gif


Tekken
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users