Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Bios and hard drive hack maintaining 10 gigs unuseable on hard drive


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 pgpav2003

pgpav2003

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:46 AM

Posted 08 February 2013 - 07:34 PM

Hi  this problem has baffled both myself and two other forums .  Malware bytes  and Malware Removal .com . 

 

The hardware on 3 of my computers has been hacked by what appears to  me to be a persistent botnet at work.

 

I was told to come here as the hack is predominantly a hardware hack and no virus removal techniques have the ability to resolve the issue.

 

I am running a PSQ /ER   motherboard  Core 2 quad intel  9550 2.83 ghz   8 gig of ram  windows 8 64 over Vista 64

 

 

The crux of the matter is that after suffering what appeared to be a severe dos attack or bruteforce attack of some description I lost the ability to control the bios  of 3 computers  and on investigating the hard drives of all of the computers can see that there is around 10 gigs missing from the hard drive on each of them.

 

I know my machines quite well and know for certain that this is not normal  and in particular it is not normal for my laptops bios to be inaccessible in certain areas ie  controlling the number of cpus.  .  On trying to flash any of the infected or affected bios  I am unable.

 

 

on trying to recover the 10 gigs of drive space  I am unable . 

 

It was noted by Gary R  that it is very unusual to have that amount  of drive space marked as bad sectors and  I guess my point is that exactly the same problem is replicated even when putting a brand new hard drive into any of the machines. This in itself points to a bios hack done from the wild which I have been told by a number of people is very rare indeed.

 

 

looking for some specialist help on this as I also know a number of people who are suffering similar and same problems.

 

I will not add more info at this point as I would much rather wait for directions as to what    diagnostics information you would like me to supply.. 

 

 

 

Cheers from down under      Peter Pav

 

 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,385 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:06:16 PM

Posted 09 February 2013 - 10:56 AM

Tell us exactly...just how you determined...that there is a discrepancy between the drive capacity and the observed drive space, please.

 

Louis



#3 pgpav2003

pgpav2003
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:46 AM

Posted 09 February 2013 - 05:27 PM

The drive is a 320 gig  I expect to end up with roughly 308  after taking off the .4 per meg  off the drive . but end up with 298.

 

If you read my post you would understand this is an abnormal occurrence on 3 computers that were displaying correctly before the hacks.

 

cheers



#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,385 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:06:16 PM

Posted 09 February 2013 - 08:27 PM

Speaking of things to read...

 

http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/615

 

Louis



#5 pgpav2003

pgpav2003
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:46 AM

Posted 09 February 2013 - 11:11 PM

Thanks for the reply     but what the reply shows is that I have always read my hard drives in mac format  and that all of a sudden  I am now reading my computers in windows and Linux format.. Very strange in deed.  I am not trying to josh or fool anyone the Numbers quoted were on an unformatted drive that now has an op system that shows 10 gig more than it should and the same is with all the drives.. Its very easy to show me the stats  showing what drives should read but again why does my windows read in the mac format over and above the op system installed ..............unless of course I am already a mac drone. ????

 

I am not trying to be disrespectful of knowledge  but I am trying to stop being spun around in the same circles continuously I know there is  an unuseable space  I also know that from that space I am being networked from within.. I need to be able to get to that space  and I need to be  able to access it to stop .. These hackers from stealing the pictures that I take the time money and effort to donate  the world. I also need full access to all of the infected machines bios  functions.. I guess when that happens I will be able to show true stats    but until that time  all I can do is show the stats  that are generated by an infected machine.  If that makes any sense to you.

 

Stats and things don't change on my machines normally  but they have since this in the wild bios hack has come about.

 

I used combo fix from bleeping computers  and I have also used the assilyx virus fix since . It came up with some sort of script that needed to be deleted   do you have any ideas on what the script may have been or whether it would have given me a mack read of my hard drive over a Linux one. ?? ???.

 

thanks for your time and replies

 

cheers from down under .

Peter






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users