Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Network Connections Empty


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 leachim

leachim

  • Members
  • 126 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:31 PM

Posted 02 February 2013 - 01:49 PM

Hello

I have a Vista desktop computer that won't connect to the net

Nothing is listed in Network Connections, although in device manager there is the driver listed ok for the ethernet device

It has had infections cleared by Malwarebytes and combofix, but still won't connect

Done SFC /SCANNOW and run Tweaking.com various Utilities in their useful Windows Repair thingy

What scans do you want me to do ?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,412 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:31 AM

Posted 02 February 2013 - 05:15 PM

Since you have had malware problems and have run ComboFix...follow the directions at Preparation Guide, Before Using Malware Removal Tools and Requesting Help - http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic34773.html and then post the DDS log requested, along with your ComboFix log...as instructed...in the forum hosting the Prep Guide.

Louis

#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,412 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:31 AM

Posted 02 February 2013 - 06:20 PM

I moved the malware data to the appropriate forum, http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic483931.html/page__p__2965533__fromsearch__1#entry2965533 .

Now that you have properly posted a malware log topic, you should NOT make further changes to your computer (install/uninstall programs, use special fix tools, delete files, edit the registry, etc) unless advised by a MRT Team member, nor should you ask for help elsewhere. Doing so can result in system changes which may not show in the log you already posted. Further, any modifications you make on your own may cause confusion for the helper assisting you and could complicate the malware removal process which would extend the time it takes to clean your computer.

From this point on, the MRT Team should be the only members that you take advice from, until they have verified your log as clean.

Please be patient. It may take a while to get a response because the MRT Team members are EXTREMELY busy working logs posted before yours. They are volunteers who will help you out as soon as possible. Once you have made your post and are waiting, please DO NOT make another reply until it has been responded to by a member of the MRT Team. Generally the staff checks the forum for postings that have 0 replies as this makes it easier for them to identify those who have not been helped. If you post another response there will be 1 reply. A team member, looking for a new log to work may assume another MRT Team member is already assisting you and not open the thread to respond.

It may take several days to get a response but your log will be reviewed and answered as soon as possible. I advise checking your topic once a day for responses as the e-mail notification system is unreliable.

If HelpBot replies to your topic, PLEASE follow Step One so it will report your topic to the team members.

To avoid confusion, I am closing this topic in the Vista forum.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users