Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet browsers 'disabled' even with an internet connection.


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Cohensalve

Cohensalve

  • Members
  • 51 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:23 PM

Posted 26 January 2013 - 10:45 AM

Just today, I encountered a weird bug.

I have a proper internet connection, but suddenly, all my internet browsers will fail to load any webpage. ( The wifi icon at the taskbar is still normal )

I tried the ping command using cmd, it worked. That adds on to the mystery..

Disconnecting and reconnecting to my wireless netowork makes no difference.

I tried connecting to a different wireless connection, makes no difference too.

For Firefox, whenever I click on any link or type into the search bar, absolutely nothing happens.

For Chrome, I get this error message : Posted Image

For IE, I get this error message : Posted Image

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:12:23 AM

Posted 27 January 2013 - 09:48 PM

Hello -
This has been a problem with Chrome since it was released (or at least since 5 years ago) -

Go to Internet Explorer > Tools > Internet options > Connections > LAN settings and check the auto detect box (Top Box) > OK > OK

See if that setting works for you -

Good Luck -

Edited by noknojon, 27 January 2013 - 09:49 PM.


#3 Cohensalve

Cohensalve
  • Topic Starter

  • Members
  • 51 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:23 PM

Posted 29 January 2013 - 08:11 AM

Okay did what you advised, will report back if there's anything amiss. :)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users