Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No icons or previews in Explorer


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 labdc

labdc

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:03 PM

Posted 23 January 2013 - 08:28 AM

Upon first opening Explorer in Windows 7, everything works fine. If I switch to another folder, I lose previews. In some folders, I have no icons at all. It doesn't seem to matter what the content is: .docx, .jpg, .avi. All icons are lost. The dreaded green bar starts crawling across the top. I have a spinning magnifying glass in the left pane. In "my computer" I can't navigate to any drives. It's beyond frustrating.

I use a custom desktop theme and everything worked up to now; switched to Aero theme and have the same issues.
I've run Malwarebytes. No problems discovered.
I rebuilt the icon cache. Same problem as above.
I did a system restore to a point before this started. Same problem.
I started in safe mode. Everything works fine.
I created a new profile. Everything works fine.
I'm thinking my profile is corrupted, but from what I've read, it's a long and complicated task to move my stuff to a new profile. Could there be something else wrong? If not, is there a simpler way to clean up this mess?
Thanks for any help you can provide.

Edited by labdc, 23 January 2013 - 08:30 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,757 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:03:03 PM

Posted 23 January 2013 - 01:47 PM

In Device Manager do you see any items with red or yellow marks?

Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#3 labdc

labdc
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:03 PM

Posted 23 January 2013 - 03:17 PM

Everything in device manager looks fine. No warnings or ! marks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users