Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Javascript error in Firefox


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 CarolinaCountryBoy

CarolinaCountryBoy

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:North Carolina
  • Local time:07:27 PM

Posted 15 January 2013 - 07:34 PM

Hi All,
When I got on my Toshiba Laptop today and opened Firefox, I got the following error message:

Posted Image

Everything was working fine last night.

My specs are as follows:
  • Toshiba Satellite A215
  • Windows Vista Home Basic SP2
  • Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 1.70 GHz
  • RAM 2.00 GB
  • 32 Bit OS
  • Firefox Ver. 18.0
  • AVG Free Edition 2013

I can click on the "OK" button and don't seem to have any problems surfing. All of my booksmarks that I tried worked.
Scanned with AVG, Malwarebyes, SuperAntiSpy. No malware was found.

NOTE: AVG is my active anti-virus program. I manually run Malwarebytes about every 2 to 3 weeks just in case something has slipped past AVG.

Any help with this would be greatly appreciated.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 CarolinaCountryBoy

CarolinaCountryBoy
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:North Carolina
  • Local time:07:27 PM

Posted 16 January 2013 - 04:00 PM

Pretty sure I have worked out the Javascript error I was getting in F/F.
As stated in my first post I was using AVG Free as my AV. I also had AVG SafeSearch Toolbar installed. My homepage in F/F was Google Search. I noticed though that when I opened a new tab it opened with AVG Search. ]Using AVG Search instead of Google I did not get the error message.
I changed my homepage in F/F to AVG Search - no Javascript error.
Changed homepage back to Google Search and disabled the AVG SafeSearch Toolbar - again no Javascript error.
Evidently there was some kind of conflict or something between Google Search and the AVG SafeSearch Toolbar.

I have noticed that in the Malware Removal Forum that a lot of the workers suggest Microsoft Essentials to a lot of the people they help as being a very good free AV. I believe I will uninstall AVG Free and try Microsoft Essentials. It must be pretty good with all the recommendations I have seen for it on BleepingComputers. I do have a question about it though but will ask it in the Malware Forum.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users