Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Com Surrogate


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 mridea

mridea

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:01 PM

Posted 14 January 2013 - 08:57 PM

I have a pop up that says that com surrogate has stopped working. After that, it takes forever to access a drive. It almost seems that it is searching through every file on the computer before it brings up the directory. I hadn't made any recent changes or added any new software. Oh yes, my system restore shows restore points only up to a week ago, and the laptop is two years old? Any help would be appreciated.

I read that it could be drivers, but I hadn't changed any lately. I tried updating the video and printer drivers, but no change.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users