Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

wireless card absent


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 swtexas70

swtexas70

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:51 AM

Posted 13 January 2013 - 02:18 PM

All of a sudden my computer has started to try to access the wireless modem with the 56k settings (which have all been removed and never dial set). I continually get error code 651. Now the wireless card is not listed in the device manager, and in the phoenixbios the slot is empty with an arrow by the word, "wireless." I have researched the 651 error to no avail (for many week), tried renaming the ppsssat file, etc.

The os is win 7, dell inspiron 14R N4010. From all of my research, it seems that this is a common microsoft error which they have chosen not to address with a fix it (or so it seems). Any help would be greatly appreciated.

Thanks in advance for any help!

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users