Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows Crashing


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 fire_poi

fire_poi

  • Members
  • 58 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:40 AM

Posted 11 January 2013 - 05:03 PM

Recently whenever I restarted my laptop windows stops working. I get the message "The application is not responding. The program may respond again if you wait". I end the proccess and sometimes it reloads (and if it does it just goes throught the same thing again) or just seems to freeze up. I can run the system in safe mode just fine. I have done virus and malware scans to make sure it was not something from that. I also did a system restore to a previous time when it was working fine to no sucess.

have done a sfc scan - it found errors but still have the same issue when I try and boot not in safe mode.

running AVG scan in safe mode, getting a number of errors on the cmd prompt screen:

error 0xe0010058 : c:\Documents and settings\
error 0xe0010053 : c:\hiberfil.sys
error 0xe0010058 : c:\ProgramData\Documents\

to list a few

I have no audio when in safe mode - when I try and turn the audio on it does a troubleshoot and I get the message: One or more audio service not running.

Edited by fire_poi, 11 January 2013 - 11:07 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:40 PM

Posted 12 January 2013 - 08:44 PM

Is the message not responding specifically points to a program you might be running or trying to open? Did this problem appear probably to any changes made or nothing at all?

Tekken
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users