Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Error Posting in a school forum for class


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Falneth

Falneth

  • Members
  • 132 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Missouri, USA
  • Local time:07:41 PM

Posted 30 December 2012 - 02:54 PM

A friend of mine is enrolled in an online class at American Military University. In this class, they have to make forum posts and replies. Well, whenever my friend tries to make the post, he gets this message: "Alert! Unable to complete your request because it appears you are using multiple tabs. Please close all your browser windows and try again. If you are not using multiple tabs, please contact your system administrator." He is using browsers with only a single tab open when he tries to make the post. He has encountered this error on 2 different computers and on an iPad when trying to make the posts. My first thought was a cookie issue but that wouldn't be right if he's getting the issue on three different devices. Their suggestion is to clear the cache and delete all the cookies and restart the browsing session.

Any other ideas?

Edited by Falneth, 30 December 2012 - 03:03 PM.

A.A.S in Computer and Network Support from Crowder College


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Purplegill10

Purplegill10

  • Members
  • 90 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Somewhere in the 4th wall
  • Local time:08:41 PM

Posted 30 December 2012 - 03:14 PM

Have you tried running in incognito (Chrome) or private (Safari) mode? Other than that try using different browsers and see if it works. The only other thing I can think of is to clear the cache.

Hope it works
Even if you are a minority of one, the truth is the truth.
If I had no sense of humor, I would long ago have committed suicide.
Justice that love gives is a surrender, justice that law gives is a punishment.
-Mahatma Gandhi

Gandhi was freakin' awesome

#3 Falneth

Falneth
  • Topic Starter

  • Members
  • 132 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Missouri, USA
  • Local time:07:41 PM

Posted 30 December 2012 - 03:16 PM

I told my friend to try clearing the cache and deleting all the cookies like the school said. If it works for him, maybe that'll fix it. I just have to wait to hear back from him.

A.A.S in Computer and Network Support from Crowder College


#4 Purplegill10

Purplegill10

  • Members
  • 90 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Somewhere in the 4th wall
  • Local time:08:41 PM

Posted 30 December 2012 - 03:26 PM

Good luck anyways :thumbup2:
Even if you are a minority of one, the truth is the truth.
If I had no sense of humor, I would long ago have committed suicide.
Justice that love gives is a surrender, justice that law gives is a punishment.
-Mahatma Gandhi

Gandhi was freakin' awesome

#5 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 72,934 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:08:41 PM

Posted 30 December 2012 - 10:34 PM

I have seen a case where this occurs if you hit the web browser BACK button

You can't use the web browser BACK button
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users