Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

error sounds not working


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Moltres Rider

Moltres Rider

  • Banned
  • 51 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:30 AM

Posted 29 December 2012 - 09:27 AM

none of my error sounds are working!!! it doesn't matter if they are the default sounds or custom ones, they won't work!!! they won't even work when I go into system sounds and hit 'test' still no sound played!!! but if I navigate to C:\windows\media and double click the sound files, they play in Windows Media Player just fine!!! they just won't work when the error sound needs to!!! I tried restarting the computer but still NONE of my error sounds will work!!! I also tried to reassociate the error sounds in the system sound setting but still won't sound!!! the startup and shutdown sounds DO NOT work either!!!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,595 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:09:30 AM

Posted 29 December 2012 - 11:37 AM

Try doing a System Restore to a date prior to this problem.

Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#3 Moltres Rider

Moltres Rider
  • Topic Starter

  • Banned
  • 51 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:30 AM

Posted 30 December 2012 - 01:07 PM

I don't need help anymore... out of the blue, my sounds started working again!!! it happened when I was away from home, I used TeamViewer on my android phone to remote into my computer just to download a file because the file (a picture) was not viewable on mobile... when I got home, all my sounds worked again!!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users