Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Network problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 LawrenceKeeney

LawrenceKeeney

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:30 AM

Posted 26 December 2012 - 10:44 PM

I have a home network consisting of three computers and a HP Mediasmart server.

The problem is that I can not ping my XP computer from my Windows 7 computer, however I do have access to my Mediasmart server via the network from this XP computer.

I can ping my Windows 7 computer from my XP computer, and I can access files on the Windows 7 computer from the XP computer.

I recently installed the program Spybot, and I am not sure is this program is the cause of this problem, or not.

Does anyone have any suggestions for correcting this problem.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users