Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

LapTop Intell Window Vista problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Helppy

Helppy

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:10 PM

Posted 25 December 2012 - 07:38 AM

Everytime I turn my PC on, it goes to the part where you suppose to enter you password, but instead, I see "Please wait for installer to load & then Do nothing Window drivers are loading, wait 1-3 minutes" subsequently it restarts in less than 5-10 seconds, it's been doing this for 3-4 days now. I can ask this question, because I am in safe mode now, someone please help me fix this problem. I don't have no CD or nothing, it started doing this ever since I "Factory Reboot" the computer. Please help me, anyone, it makes me very sad

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users