Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows 7 post virus Policy issues


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 MajrTom

MajrTom

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago area
  • Local time:03:01 PM

Posted 18 December 2012 - 05:35 PM

Removed an unknown Virus via Avast from a Windows 7 (Home Premium SP1) Note: Computer -> Properties does not open)

The system is a Desktop HP PC w/i7CPU 8GB Ram.

MSCONFIG works (set to: Normal Start up)
MSINFO32 works
REGEDIT works but most Control Panel Items DO NOT:


List of CP items that do not open (No errors):

Action Center
Administrative Tools
AutoPlay
Backup & Restore (WORKS)
Biometric
Color Management (WORKS)
Credential Manager
Date & Time (WORKS)
Default Programs
Desktop Gadgets (WORKS)
Device Manager (WORKS)
Display Personalize/Screen Resolution
Ease of Access
Flash Player (32bit) (WORKS)
Folder Options (WORKS)
Fonts
Getting started (WORKS)
HomeGroup
Network & Sharing Center
Programs & Features
Recovery
Region (WORKS)
Remote....
Sync Center
System
UserAccounts
WindowsDefender (WORKS)
WindowsFirewall
WindowsUpdate

Additional notes on reboot the desktop Icons are intermittent on displaying or not.
It also appears the there maybe a virtual screen off to the right - but there has never been a
second physical screen and as previously stated, none of the display panel items open.

I was hoping that there is a "Dial-a-fix" equivalent for Win7 to reset policies to mfr default.
Additionally ESET on-line scanner and malwarebytes have given the computer a clean bill of health

I have a second (laptop this time) with almost the same issues, but additionally only the Ethernet (wired)
port work with static addressing. WiFi adapter (taskbar) is gone.

Attached Files


Edited by hamluis, 18 December 2012 - 05:46 PM.
Moved from Win 7 to Malware Removal Logs - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 MajrTom

MajrTom
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago area
  • Local time:03:01 PM

Posted 19 December 2012 - 12:11 PM

Close this case - the client had DVI & HDMI cables run between PC & Monitor - the virtual screen was the problem - could never get to display properties because they were opening in other (unseen) screen. Did Remote Desktop that showed me two active screens. Killed one - all solved...

Makes me feel real stupid...

Tom




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users