Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Program Installation Problems


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 RED21

RED21

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:32 AM

Posted 25 March 2006 - 02:14 PM

Help!

I can't install programs that use Install Shield. When I run the .exe either the program just freezes at "gathering information..." or it just disappears completely at "installing".

Uninstalling programs that use Install Shield also gives the same results.

The programs I am attempting to install have been installed previously, and were uninstalled properly before.

Here's a list of the programs:

trying to install
Disc2Phone
Swift3d 4.0
3D Max 6

trying to uninstall
Nokia PC Suite

Edited by RED21, 25 March 2006 - 02:20 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:04:32 PM

Posted 25 March 2006 - 03:30 PM

Do you get any error messages, and if so, what do they say, exactly?
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 RED21

RED21
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:32 AM

Posted 26 March 2006 - 11:28 AM

No error messages (not even a "not responding" designation), the program just freezes.

#4 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:05:32 PM

Posted 26 March 2006 - 11:36 AM

Update and then run your anti-virus program from safe mode.

Do you have Adaware and Spybot?

If you do, update both and run them from safe mode.

Look at the FAQ on the installshield page and see if you see anything applicable to your problem:

http://consumer.installshield.com/faq.asp?...108163#Q108163n

#5 RED21

RED21
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:32 AM

Posted 28 March 2006 - 06:03 AM

No such luck! I tried everything listed on the site and nothing worked.

#6 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:05:32 PM

Posted 28 March 2006 - 01:29 PM

When did this problem begin?

#7 RED21

RED21
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:32 AM

Posted 29 March 2006 - 02:15 AM

After installing Nokia Phone Suite, I couldn't run Disc2Phone anymore. I tried to uninstall the latter, that was the first time I encountered the problem. Then I tried uninstalling the phone suite, the same thing happened. It's only installers that use Installshield, since I've re-installed Firefox, Thunderbird, and Cakewalk without any problems.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users