Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

lost @


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 internuk

internuk

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:33 AM

Posted 05 December 2012 - 08:45 AM

W7 new user. Find that the @symbol won't always display when form filling. I get " instead.
Normally OK for e-mails and general typing, just missing sometimes when completing forms on-line.
Is this a keyboard issue ? (I had same keyboard with XP on this PC.)

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,690 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:11:33 PM

Posted 05 December 2012 - 11:04 AM

Are you referring to using auto fill for filling out online forms?

If so, what browser are you using.

Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#3 internuk

internuk
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:33 AM

Posted 05 December 2012 - 01:16 PM

Hello, Thank you for your reply. No, I don't use autofill. This happens only when manually completing forms.
I use IE9 ... I think !

#4 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,690 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:11:33 PM

Posted 05 December 2012 - 01:49 PM

I wasn't able to find anything regarding the @ symbol not working online.

Just out of curiosity, try writing the information you want to enter online is a Word document, copy it and paste it to the online form.

Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users