Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Intel Rapid Storage Technology Not Running


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Tim Of Florida

Tim Of Florida

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Oldsmar, Florida U.S.A.
  • Local time:01:57 PM

Posted 03 December 2012 - 04:32 PM

When I boot, the RST is supposed to start. It doesn't. I checked the msconfig/startup and it is set to start at boot. I have to double click it in my taskbar to get it running on every boot. This is a new error. I am running XPpro SP3, running 4 gigs RAM on a Dell E520. Any ideas?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,554 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:12:57 PM

Posted 03 December 2012 - 04:45 PM

See http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-system/intel-rapid-storage-technology-service-is-not/7a269721-f4af-40de-b4d4-e72c5db9e988 .

louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users