Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

What Do I Do Now?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 BagelAnne

BagelAnne

  • Members
  • 96 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:12:26 PM

Posted 22 March 2006 - 10:22 PM

Got a machine Presario 5002us that does nothing when you start it.
No bios screen, no monitor, no keyboard.
Power supply checked out okay
Cpu fan is running
I disconected everything but the videocard and cpu and memory. No boot
Switched out vidoecard
Switched out memory
I am thinking bad cpu or motherboard.
Do I dare to reset the bios to see what that does?

Edited by jgweed, 22 March 2006 - 10:39 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 welco

welco

  • Members
  • 130 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:26 AM

Posted 23 March 2006 - 02:04 AM

Well, it's either the mobo or the CPU. My guess is the CPU even though typically when one is fried the computer will just keep going throug ha cycle of starting up and shutting down. Also, do you have any old cards laying around? I had a very similiar problem and it turned out to be the video card. It's worth a shot.
AMD Athlon 64 3000+ Venice
1GB GeIL Value Memory Looking for something better...
EPoX EP-9NPAJ
Hitachi 7K80
Jaton 6600GT
400W HiPRO

#3 BagelAnne

BagelAnne
  • Topic Starter

  • Members
  • 96 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:12:26 PM

Posted 23 March 2006 - 10:05 AM

I did switch out the video card with a brand new one. The only diference I noticed was that the monitor light stayed green

#4 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,714 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:10:26 AM

Posted 23 March 2006 - 11:08 AM

Got a machine Presario 5002us that does nothing when you start it.
No bios screen, no monitor, no keyboard.
Power supply checked out okay
Cpu fan is running
I disconected everything but the videocard and cpu and memory. No boot
Switched out vidoecard
Switched out memory
I am thinking bad cpu or motherboard.
Do I dare to reset the bios to see what that does?


It won't hurt to clear the CMOS, though I doubt that's your problem, I'm inclined to agree with welco.

Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#5 BagelAnne

BagelAnne
  • Topic Starter

  • Members
  • 96 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:12:26 PM

Posted 23 March 2006 - 05:07 PM

cleared bios and changed battery. Still no bios screen

#6 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:12:26 PM

Posted 23 March 2006 - 05:53 PM

I wouldn't spend too much money on it.

You can buy a new computer with current technology, a larger processor, etc for $300.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users