Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Audio Issue


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 sporkingotn

sporkingotn

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:08 PM

Posted 13 November 2012 - 08:57 PM

My problem: I have no audio.....


So my power supply blew last week and i ordered a new one. Installed the PSU turned the PC on and now the audio just doesn't want to work.

There are no Device errors in the device manager under the sound categories.

I have uninstalled all Sound drivers and reinstalled.

I have uninstalled all codecs and reinstalled.

The speakers i use are working perfectly with any other device.

My computer detects if i connect or disconnect my speakers.

If i click my volume up the green bar rise's showing sound
Posted Image

Device Mgr.
Posted Image


Please help me.....I can reformat my CPU as well but i really don't want to.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,738 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:03:08 PM

Posted 15 November 2012 - 05:38 PM

In Device Manager...uninstall each HD device listed...and the Realtek controller...then reboot and install just the Realtek audio drivers.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users