Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

HP 2610 All In One Printer


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 stevansky

stevansky

  • Members
  • 41 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:47 PM

Posted 01 November 2012 - 03:41 PM

Hope this helps someone else having the same problem. I have an HP 2610 All In One that started giving me "check color cartridge" errors. I tried resetting the printer and seemed to work initially but then it returned a day or so later. Took the cartridge out, cleaned, reinstalled still same error. I read somewhere that the black cartridge could be the problem so I took it out and cleaned it, reinstalled, same problem. Now this is where it gets interesting. I have a supplemental color cartridge (has 4 different cartridge numbers on it, 99/ 138/ 348/ 858) that replaces the black cartridge. Took the black cartridge out and put this one in, message popped up "used color cartridge installed", I clicked OK. Then it said "used tri-color cartridge installed", I clicked OK. It printed a calibration page, no error messages. I then put the black cartridge back in and got "used black cartridge installed". I hit OK, it printed another calibration page and the printer works fine now. :whistle:

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users