Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

USB Port issues


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 JacobHall

JacobHall

  • Members
  • 300 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:03 AM

Posted 29 October 2012 - 04:20 PM

Hello,

Since today I have been having some issues with my usb ports, when I insert a device into the usb ports it works fine, however unplugging it and replugging it will result in windows stating the device is empty, yet when I look in disk management I can clearly see the USB drive there.

Any idea what the issue is?

I haven't made any hardware changes recently

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,408 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:06:03 AM

Posted 30 October 2012 - 06:33 AM

Are you following the prompts for safely removing the drive?

I'd try deleting all USB controllers (not hubs, not devices) in Device Manager...then rebooting.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users