Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Screen Freezing, search engine redirect and black screen when starting the computer


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 kimba725

kimba725

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:25 PM

Posted 23 October 2012 - 10:24 PM

HI,
I was being helped by Quads on the norton community. I know he helps out here too. Quads was helping me but I screwed up, thought I was helping to save time(yes, I know I saved you alot of time now) but I did not follow complete instructions.



This is what was done so far

OTL scan was run

adwcleaner was run

had adwcleaner delete all and reboot

ran combofix

when computer was rebooting it got stuck on the black screen for about an hour

Had to restart it again and when it did it restored to a previous date

This is where I screwed up

Since it was a previous date it seemed like nothing had taken place, no downloads on the desktop.

Ran the otl scan again

adwcleaner again, log looked the same as first time so I deleted all again

Ran combofix and rebooted and it gave me a log

That is where I am stuck, I dont know whether to leave these downloads on the computer, delete them

I dont think that Quads is going to help me anymore since I messed up, so I was wondering if anyone else could help. I just really want to finish what was started. The computer was stuck on the black screen this morning and finally got it restarted after about 5 times. But I do think there is some kind of virus. Still have adwcleaner and combofix downloaded on the computer. Dont know if I should delete them or what.

Thanks

Kim

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:12:25 PM

Posted 23 October 2012 - 10:27 PM

Read the guide here on preparing logs

http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic34773.html

and create a topic here

http://www.bleepingcomputer.com/forums/forum22.html

Good luck

#3 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:12:25 PM

Posted 23 October 2012 - 10:36 PM

.

Edited by narenxp, 23 October 2012 - 10:37 PM.


#4 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:12:25 PM

Posted 23 October 2012 - 10:37 PM

You didnot post the required logs here

http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic472851.html

#5 kimba725

kimba725
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:25 PM

Posted 24 October 2012 - 09:42 AM

I posted them to that forum now.

#6 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:12:25 PM

Posted 24 October 2012 - 09:43 AM

:thumbup2:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users