Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Web pages partially loading


  • This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

#1 10DollarBill

10DollarBill

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:17 PM

Posted 23 October 2012 - 11:59 AM

Hello all,
The problem I am having occurs with all three of the browsers I have tried (Chrome,Firefox,IE). I am using windows xp media center edition version 2002 SP3.
When I first open a browser the home page loads fine. If I click on a link to open a new tab, part of the page will not load and it is usually a picture (i will get the frame with a red X in the corner)but the text will all be there. If I reload the page it will sometimes load correctly. The longer I have the browser open, the worse the problem gets till a page wont load at all and refreshing won't help. It also seems to be worse if I open a second tab before the first has finished loading. The error messages I receive are: Chrome "Ooops! Google Chrome could not connect" or "This webpage not available." Firefox "The connection has timed out." IE "Internet Explorer cannot display webpage." The error messages come up right away, it's not like the page tries to load for awhile then times out. I have ran several antivirus programs (AVG, Malwarebytes, SuprerantiSpyware) in normal mode, safe mode, and safe mode with networking, and they come back clean. This is a hand me down computer from my brother so I don't know alot about it's previous behavior, although he tells me he hadn't noticed anything wrong.

The computer having the problem is a desktop connected to a wireless router with an ethernet cable. I brought in my laptop and connected wirelessly and the laptop works fine. Don't know if the info helps but what the hey.

Thank you for your time.

Edited by 10DollarBill, 23 October 2012 - 12:26 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:09:17 AM

Posted 23 October 2012 - 06:10 PM

Hello and Welcome -
Download Security Check by Screen317 from HERE or HERE, and save it to your Desktop.
* Double-click SecurityCheck.exe
* Follow the onscreen instructions inside of the black box. It will take a few minutes to run, so please let it finish.
* A Notepad document should open automatically called checkup.txt; Please Copy / Paste the contents of that document here.
Note: If a security program requests permission to access the Internet, allow it to do so.

Thank You -
EDIT - If you have trouble downloading to the problem computer, plese transfer it via USB stick from another computer -

Edited by noknojon, 23 October 2012 - 06:12 PM.


#3 10DollarBill

10DollarBill
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:17 PM

Posted 24 October 2012 - 09:30 AM

Thanks noknojon, here are the results
Results of screen317's Security Check version 0.99.53
Windows XP Service Pack 3 x86
Internet Explorer 8
``````````````Antivirus/Firewall Check:``````````````
Windows Firewall Disabled!
AVG Internet Security 2012
Antivirus up to date!
`````````Anti-malware/Other Utilities Check:`````````
SUPERAntiSpyware
Malwarebytes Anti-Malware version 1.62.0.1300
AVG PC Tuneup 2011
CCleaner
Temp File Cleaner
Java™ 6 Update 22
Java™ 6 Update 33
Java 7 Update 9
Java™ SE Runtime Environment 6
Java™ 6 Update 3
Java™ 6 Update 5
Java™ 6 Update 7
Adobe Flash Player 11.4.402.287
Adobe Reader X (10.1.4)
Mozilla Firefox 14.0.1 Firefox out of Date!
Google Chrome 21.0.1180.83
Google Chrome 21.0.1180.89
Google Chrome 22.0.1229.79
Google Chrome 22.0.1229.92
Google Chrome 22.0.1229.94
````````Process Check: objlist.exe by Laurent````````
AVG avgwdsvc.exe
AVG avgtray.exe
AVG avgrsx.exe
AVG avgnsx.exe
AVG avgemc.exe
`````````````````System Health check`````````````````
Total Fragmentation on Drive C:: 5%
````````````````````End of Log``````````````````````

#4 10DollarBill

10DollarBill
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:17 PM

Posted 27 October 2012 - 02:48 PM

Hi noknojon, just checking to see if you forgot about me or are you still looking into this? I would appreciate anyone else with a suggestion.

Thank you

#5 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:09:17 AM

Posted 29 October 2012 - 05:50 AM

First -
Completely Remove AVG Antivirus and AVG Internet Security
Please follow this tutorial above and remove all of AVG for now - Below is a list of other free choices to use>>
Be sure to only install one.

Microsoft Security Essentials (what I currently use)
Avira AntiVir
avast!

There is a current problem with AVG blocking access to several internet sites, and others have the same problem -
NEXT -
Go to Add / Remove in Control Panel and remove all these old Java versions
Java™ 6 Update 3
Java™ 6 Update 5
Java™ 6 Update 7
Java™ 6 Update 22
Java™ 6 Update 33
NEXT -
Download Adware Cleaner to remove any left over minor problems -
Click the Delete button allow it to run and post the log it creates.
AdWare Cleaner

#6 10DollarBill

10DollarBill
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:17 PM

Posted 29 October 2012 - 12:45 PM

It is still a problem, but here is the results from adware

# AdwCleaner v2.005 - Logfile created 10/29/2012 at 11:59:04
# Updated 14/10/2012 by Xplode
# Operating system : Microsoft Windows XP Service Pack 3 (32 bits)
# User : User - USER-03791132A4
# Boot Mode : Normal
# Running from : C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\K05IE8BX\adwcleaner[1].exe
# Option [Delete]


***** [Services] *****


***** [Files / Folders] *****


***** [Registry] *****

Key Deleted : HKCU\Software\Crossrider
Key Deleted : HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}
Key Deleted : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}

***** [Internet Browsers] *****

-\\ Internet Explorer v8.0.6001.18702

[OK] Registry is clean.

-\\ Mozilla Firefox v14.0.1 (en-US)

Profile name : default
File : C:\Documents and Settings\User\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\kcbjknb5.default\prefs.js

[OK] File is clean.

-\\ Google Chrome v [Unable to get version]

File : C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences

[OK] File is clean.

*************************

AdwCleaner[S1].txt - [1232 octets] - [29/10/2012 11:59:04]

########## EOF - C:\AdwCleaner[S1].txt - [1292 octets] ##########

#7 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:09:17 AM

Posted 29 October 2012 - 04:01 PM

Hi -
I'm a bit out of ideas with a system that seems to be otherwise OK -
It would not hurt to post in Am I Infected area of the forum just for a check ->> Link http://www.bleepingcomputer.com/forums/forum103.html
Someone in that area may find a hidden problem for you -

This is not for major infections, but it is to scan to see if all is OK -

Thank You -
Edit for spelling -

Edited by noknojon, 29 October 2012 - 04:04 PM.


#8 10DollarBill

10DollarBill
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:17 PM

Posted 30 October 2012 - 01:11 PM

Thanks for your time and effort noknojon, I will try "am i infected"

#9 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:09:17 AM

Posted 30 October 2012 - 04:52 PM

Thanks for your time and effort noknojon, I will try "am i infected"


You are welcome - :)

Sorry iI could not help further at this time -

#10 Queen-Evie

Queen-Evie

    Official Bleepin' G.R.I.T.S. (and proud of it)


  • Staff Emeritus
  • 16,485 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:My own little corner of the universe (somewhere in Alabama). It's OK, they know me here
  • Local time:06:17 PM

Posted 30 October 2012 - 08:58 PM

10DollarBill has posted in Am I Infected?

This topic is now closed.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users