Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Service Fails to Start.. Error 31


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 koolx

koolx

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:09 AM

Posted 22 October 2012 - 03:46 AM

i got xp pro sp3. i restored my computer recently. before i did, i was able to connect my Samsung phone to it via USB. but after i restored my computer, i now get an error 31:

"a device attached to the system is not functioning windows driver foundation - user-mode driver framework."

the problem is that Microsoft User-Mode Driver Framework. gives me this error when i try to start the service. and i dont see this driver listed in Device Manager. how do i get the service, Microsoft User-Mode Driver Framework, to start?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 54,297 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:11:09 PM

Posted 22 October 2012 - 09:37 AM

See response by Imran M at http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-performance/could-not-start-window-drivers-foundation-user/04598508-3add-4617-90e3-61ab9935ddca?msgId=accb19d0-2c01-4a1f-825a-93058aba86f3 .

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users