Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problem with video/bootup


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 awt12052

awt12052

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:28 AM

Posted 16 October 2012 - 07:30 PM

having problem with bootup, as soon as it get passed the windows xp loading screen it just goes black but you can still see the mouse icon,and the same with booting in safemode... I made a video and posted it on youtube showing what its doing, thx for you time.http://www.youtube.com/watch?v=bi9PELO6a8c

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,364 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:03:28 AM

Posted 16 October 2012 - 08:10 PM

Hi awt12052, and welcome to bleepingcomputer.

It looks like it is booting into the Advanced Boot Options, have you tried using the Last Known Good configuration in there?

It would help to know the make and model of this computer. If it is a custom build, please post the make and model of the motherboard.

Do you have a installation CD for the operating system for this computer?



Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users