Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

general issues


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 sniper8752

sniper8752

  • Members
  • 385 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:26 AM

Posted 02 October 2012 - 03:25 PM

When I logon to my computer, after entering my credentials, there is a blank screen that stays up for a bit, then my desktop slowly loads. also, when i go to put my laptop in sleep mode, it takes a minute or two for it to actually go into sleep mode. no problem waking it up though. i am thinking of doing a startup repair to start with. i would prefer not to wipe my drive if possible.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,646 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:08:26 AM

Posted 02 October 2012 - 03:29 PM

What is new or different since the last time everything worked properly (ie, new hw, new sw, virus, error, etc)?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users