Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Explorer 9


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 antmemi

antmemi

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Michigan City
  • Local time:03:42 PM

Posted 18 September 2012 - 04:19 AM

I am having an issue with my Internet Explorer 9. It loads up really slow and when it does loads up it take a while to load a the website I want. I am running windows 7 on my laptop.

Can any help me with this issue? I have been looking all over the web to find out why this is happening. I have other laptop and the Internet Explorer is working fine with it.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:42 AM

Posted 19 September 2012 - 09:38 AM

Do you have other browsers installed to check if they have a slow web page loading also?
Download MiniToolBox and select all options.
A notepad will open then copy-paste the report on your next reply.

Tekken
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users