Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

netgear N600


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 kscouple52

kscouple52

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:49 AM

Posted 13 September 2012 - 04:34 PM

The wife just had to run a system recovery for what she thought was a virus. recovery worked ok but now she cant get on line with our Netgear N600 router ( we could before the recovery download) i have tryed about everything i can think of any help would be appricated running Windows XP thanks

Edit: Moved topic from XP to the more appropriate forum. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 NpaMA

NpaMA

  • Members
  • 635 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Memphis, TN
  • Local time:05:49 AM

Posted 14 September 2012 - 07:25 PM

What's the PC's brand and model? Have you tried reinstalling the WiFi drivers? The drivers probably came on a CD with the computer or are available on the manufacturer's website.

#3 xAPMx

xAPMx

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Local time:04:49 AM

Posted 15 September 2012 - 12:46 AM

I imagine the issue is the most basic one I can think of... when you ran the recovery that deleted your Wireless Profile.

Is this a laptop or a desktop?

Do you know your wireless SSID and Network Key/Password? (if this is a laptop)

PC brand and Modem would be helpful info as well?

Try looking for either a wireless symbol or a picture of computers in the bottom right by the clock in the notification area, click on it. What does it say? Does it say not connected? Does it say available wireless networks?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users