Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

comp.is playing up


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 ed-e-dee

ed-e-dee

  • Members
  • 276 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:12:06 AM

Posted 09 September 2012 - 08:33 PM

Hi Guys.
My comp.has decided to playup, it has started to freeze and have colored lines on the monitor,
I have to turn on and off a few times to get comp. to work, but after a while it starts to freeze.

Running XP pro3
Acer veriton S661.
Intel core2 Duo 2.33
500HHD

Can anyone give me any ideas before I kick it over the fence.

thanks you.

Ed.

Edited by hamluis, 10 September 2012 - 10:54 AM.
Moved from XP to Internal Hardware - Hamluis.

Eddee

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:06 PM

Posted 10 September 2012 - 01:28 AM

Do you use a video card or just the onboard chip for the Acer desktop?

Tekken
 


#3 ed-e-dee

ed-e-dee
  • Topic Starter

  • Members
  • 276 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:12:06 AM

Posted 10 September 2012 - 05:51 AM

jhayz.
I only have the onboard video card.
Eddee

#4 ed-e-dee

ed-e-dee
  • Topic Starter

  • Members
  • 276 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:12:06 AM

Posted 13 September 2012 - 04:25 AM

Anyone able to help me with this , I've tried to get video drivers from Acer but with no help.
Eddee

#5 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,089 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:08:06 AM

Posted 15 September 2012 - 08:53 AM

You used the detection mechanism at http://support.acer.com/product/default.aspx?modelId=484 ?

Did you try reinstalling the chipset driver?

Louis

#6 ed-e-dee

ed-e-dee
  • Topic Starter

  • Members
  • 276 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:12:06 AM

Posted 17 September 2012 - 06:08 AM

I finished up buying a new video card with a hope that will fix my issue.

thanks for the help.
Eddee




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users