Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ultima 7 help


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Shade the Wolf

Shade the Wolf

  • Members
  • 133 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:By my computer
  • Local time:11:42 AM

Posted 04 September 2012 - 10:50 PM

I recently downloaded Ultima 7 (cause it's abandonware), but I'm having trouble installing it through DOSbox. When I run the install file via DOSbox (using D-Fend Reloaded), I get an error saying that it couldn't find the install parameter file (which I assume is "INSTALL.PRM"), despite it being in the same folder that I'm running INSTALL.EXE from. I'm completely new to using DOSbox, so you can imagine my confusion. Can someone help me?

EDIT: I recently found a workaround known as Exult, and Ultima VII is working now.

Edited by Shade the Wolf, 05 September 2012 - 02:19 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users