Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

2 Beeps at startup


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Thomas Gander

Thomas Gander

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:44 AM

Posted 03 September 2012 - 12:48 PM

Hi guys I've been getting a beep error sound at startup for some reason. I've got some new ram, but it shouldn't cause me errors? My computer is fine after these errors, no problems. But I just want them to stop because it could be anything.

Thanks

PC SPECS:
Operating System
MS Windows Vista Home Premium 32-bit SP2
CPU
Intel Core 2 Duo E6600 @ 2.40GHz
Conroe 65nm Technology
RAM
4.00 GB Single-Channel DDR2 @ 479MHz (6-8-8-31) < MY NEW RAM, USED TO BE 2GB
Motherboard
ASUSTeK Computer INC. P5N-D (Socket 775)
Graphics
BenQ G950A (1366x768@60Hz)
NVIDIA GeForce GT 630
Hard Drives
488GB SAMSUNG SAMSUNG HD502HJ SCSI Disk Device (ATA)
Optical Drives
TSSTcorp CDDVDW SH-S223F SCSI CdRom Device
SLK IR89MVSHA34 SCSI CdRom Device
Audio
Realtek High Definition Audio


-EDIT- My ram now says
4.00 GB Single-Channel DDR2 @ 400MHz (6-6-6-31)

Edited by hamluis, 04 September 2012 - 08:25 AM.
Moved from Vista to Internal Hardware - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users