Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows xp very strange startup problem.


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 vishwajeet19

vishwajeet19

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:58 PM

Posted 02 September 2012 - 01:47 PM

hi.i have windows xp sp3.it was fine until today evening when i booted my laptop.it started all fine.but when i openend MY COMPUTER, it opened a explorer windows with a torch moving(not normal.).
and i was not able to run any program.
then i checked my task manager(it did responded.) it showed only 19 processes(completely abnormal) because my normal processes were like 35-40.
i wasnt able to shut down my pc..when i click shutdown,it kills explorer.exe and sits with my wallpaper for long time.i need to turn it off electrically.
THINGS I HAVE TRIED :-

i) system restore using safe mode.(didnt worked.)
ii) configuring msconfig to normal (using safe mode as in normal boot up nothing responds.)
i have avast+ malware bytes antimalware installed.
Any help is really needed and appreciated.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,629 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:02:58 PM

Posted 02 September 2012 - 02:14 PM

You might want to post in the Am I Infected forum.

#3 vishwajeet19

vishwajeet19
  • Topic Starter

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:58 PM

Posted 02 September 2012 - 02:20 PM

thanks allan.i am trying that.

#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,279 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:58 PM

Posted 02 September 2012 - 05:57 PM

Since you have reposted in the AII forum...this topic closed to prevent confusion.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users