Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

not booting due to interupted while combofix running


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 PATIL

PATIL

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:19 AM

Posted 31 August 2012 - 09:28 AM

hi everyone,

pls help needed urgent.ok problem is started when i think that my PC is infected since i saw some shortcut creates on my desktop. so i download combofix & start scan. when it is deleting some files, suddenly power cut off & there is no backup.

when power is on ,i am not able to boot.it ends at blue screen of death. my os is winxp sp3.so i try to format with my bootable winxp CD but not able to format the same blue screen of death.

any help is appreciated. thanx in advance

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 etavares

etavares

    Bleepin' Remover


  • Malware Response Team
  • 15,514 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:49 PM

Posted 03 September 2012 - 05:40 AM

Hi Patil,

My name is etavares and I'll try and help you with this thread.

First, is there a code on the blue screen? Something like Stop 0x0000000A or IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL?

-etavares


If I don't respond within 2 days, please feel free to PM me.
Please don't ask for help via PM. The forums are there for a reason. Please post in the forums so others may benefit as well.

Posted Image
Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators
 


#3 PATIL

PATIL
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:19 AM

Posted 03 September 2012 - 10:28 AM

thanx for replying.
the problem is solved.i have to take out hdd outside and scan with antivirus.format it.
now it seems everything OK. i appreciate your help and thanx once again.

#4 etavares

etavares

    Bleepin' Remover


  • Malware Response Team
  • 15,514 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:49 PM

Posted 03 September 2012 - 02:07 PM

OK, thanks for letting us know. Safe surfing!


If I don't respond within 2 days, please feel free to PM me.
Please don't ask for help via PM. The forums are there for a reason. Please post in the forums so others may benefit as well.

Posted Image
Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators
 


#5 etavares

etavares

    Bleepin' Remover


  • Malware Response Team
  • 15,514 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:49 PM

Posted 03 September 2012 - 02:07 PM

It appears that this issue is resolved, therefore I am closing the topic. If that is not the case and you need or wish to continue with this topic, please send me or any Moderator a Personal Message (PM) that you would like this topic re-opened.


If I don't respond within 2 days, please feel free to PM me.
Please don't ask for help via PM. The forums are there for a reason. Please post in the forums so others may benefit as well.

Posted Image
Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users