Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Connection / Corrupt Files


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sako395

sako395

  • Members
  • 29 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:32 AM

Posted 28 August 2012 - 06:06 PM

Greetings,

I recently had Internet connection problems. Disconnected the modem and router, shut down the computer and waited for a minute for it to recycle; then rebooted. No luck. Went to network center and found no icons in set-up connections or network adapter. Called provider and was informed problem not on their end and I should go to the local fixit shop for a new network card.

Was informed by fixit shop that it was not a network card problem but corrupt files. The tech at the repair shop uninstalled the AVG Anti-Virus, repaired the corrupt files and sent my PC back. I reinstalled AVG and everything fine. Then the problem started the same exact way with network connection and the icons.

I uninstalled AVG and tried to locate the corrupt files. Tried chkdsk, scannow, and system restore but these functions give the same message that "does not appear to be functioning correctly."[

Thank you for your time.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:32 PM

Posted 28 August 2012 - 08:45 PM

Please post the computer model next time and run speccy -> http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic323892.html/page__p__1797792#entry1797792

Tekken
 


#3 sako395

sako395
  • Topic Starter

  • Members
  • 29 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:32 AM

Posted 29 August 2012 - 01:21 PM

Ran Speccy--received message: "The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it."

Thank you.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users