Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Good wireless connection but lost internet access


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 mistergreen

mistergreen

  • Members
  • 59 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Philadelphia
  • Local time:11:30 PM

Posted 24 August 2012 - 01:41 PM

All of a sudden my Windows 7 (64) machine lost internet connectivity. Nothing new was installed; no changes were made. It just lost connection. My Vista machine still connects fine. I'm scratching my head over this one. I reset the router and tried Windows troubleshooting services to no avail.
The problem with reality is the lack of background music

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:10:30 PM

Posted 24 August 2012 - 09:16 PM

Download

mini toolbox

Checkmark following boxes:

Flush DNS
Report IE Proxy Settings
Reset IE Proxy Settings
Report FF Proxy Settings
Reset FF Proxy Settings
List content of Hosts
List IP configuration
List Winsock Entries
List last 10 Event Viewer log
List Installed Programs
List Users, Partitions and Memory size

Click Go and post the result.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users