Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Internet Access


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Doug787

Doug787

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:26 PM

Posted 18 August 2012 - 06:10 PM

Hi,

I use a Dell Inspiron N5110 laptop with Windows 7. Starting this morning, I have been unable to access the internet outside of Safe Mode. In Safe Mode, both the wireless connection and ethernet connection work. I have tried disabling the Windows firewall as well as the various Windows startup programs, and have also run a basic malware scan (Malwarebytes Anti-Malware), all to no avail. Any help would be greatly appreciated.

Thanks so much,
Doug

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:07:26 PM

Posted 18 August 2012 - 06:33 PM

Uninstall your antivirus and see if you can browse in normal mode

#3 Doug787

Doug787
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:26 PM

Posted 19 August 2012 - 09:29 AM

That worked - thank you so much.

#4 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:07:26 PM

Posted 19 August 2012 - 09:30 AM

You're most welcome :)

#5 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:07:26 PM

Posted 19 August 2012 - 09:31 AM

Make sure to reinstall it.Your system is now without security software!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users