Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't get web pages to display


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 harlequeen

harlequeen

  • Members
  • 49 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:54 PM

Posted 18 August 2012 - 11:12 AM

Hi

I have been advised to start a thread here by NASDAQ who has been helping me clean my computer of malwares etc. After the work done in the thread shown below I still can't get web pages to display anything.

http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic463837.html/page__gopid__2810097#entry2810097

I have 2 other computers connected to my network so I can download any tools required and will then transfer them via memory stick to run.

Regards

Harlequeen

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:07:54 PM

Posted 18 August 2012 - 11:30 AM

Does the pages load fine in safemode with networking?

Uninstall AVAST and Adaware

Install microsoft security essentials,does that make a difference?

Edited by narenxp, 18 August 2012 - 11:30 AM.


#3 SleepyDude

SleepyDude

  • Malware Response Team
  • 3,083 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Local time:01:54 AM

Posted 18 August 2012 - 12:46 PM

Hi,

Try resetting Internet Explorer to the defaults and see if this helps.

Edited by Rui Paz, 18 August 2012 - 12:46 PM.

• Please do not PM me asking for support. Post on the forums instead it will increases the chances of getting help for your problem by one of us.
• Posts in the Malware section that are not replied to within 4 days will be closed. PM me or a moderator to reactivate.
• Please post your final results, good or bad. We like to know! Thank you!

 
Proud graduate of GeekU and member of UNITE
___
Rui

 
 


#4 harlequeen

harlequeen
  • Topic Starter

  • Members
  • 49 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:54 PM

Posted 19 August 2012 - 03:29 AM

HI

It does allow me to see web pages if I'm in Safe Mode. I removed Adaware, but cannot find Avast in the program add & remove list, so haven't been able to remove it. I downloaded microsoft security essentials but haven't installed it yet as I don't know if I need to remove Avast first.

How can I get rid of Avast if not through add/remove?

Thanks

Harlequeen

#5 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:07:54 PM

Posted 19 August 2012 - 05:36 AM

http://www.avast.com/uninstall-utility

good luck

#6 harlequeen

harlequeen
  • Topic Starter

  • Members
  • 49 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:54 PM

Posted 20 August 2012 - 05:20 PM

I've done what you suggested and removed both Adaware and Avast and I can now display internet pages.

Thanks for your help.

I have installed Microsoft Security Essentials now. Is that all I need as a security package? I also usually like to have SuperAnti Spyware installed and doing a scan.

Thanks again.

harlequeen

#7 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:07:54 PM

Posted 20 August 2012 - 08:23 PM

Microsoft security essentials should be good.Make sure to run frequent scans with malwarebytes and super antispyware.Update your flash player and java frequently

good luck




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users