Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Slow System / McAfee Shuts Off


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ric*

ric*

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:29 AM

Posted 10 August 2012 - 10:45 AM

Hey everyone,
I'm having a brand new problem with my machine as of late. I'm freezing all of the time and and when I'm not freezing I am running way too slow. The other interesting issue is that my McAfee software keeps popping up telling me that 'live scanning has been turned off'(automatically) and asks if I want to turn it back on (which I always do). Spybot pulls up the same crap every time I run it so I don't think it's any help at all.

If there is any hope I know you good people will know what steps to take.

Thanks very much for your time!

Ric

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,574 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:09:29 AM

Posted 10 August 2012 - 10:58 AM

Sounds like your system is infected. You should post in the Am I Infected forum.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users