Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

My laptop won't boot, after Norton NPE Eraser sweep.


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 h2didenkov

h2didenkov

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:35 AM

Posted 09 August 2012 - 09:48 PM

I ran a Norton NPE on my Windows Professional x32, and now after i tried to restart it, it won't boot at all. I have ran AutoFix, but it did not help. Anyone, please.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 h2didenkov

h2didenkov
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:35 AM

Posted 10 August 2012 - 05:31 PM

Nevermind, the problem has beem taking care off, by a user at different forum. Thanks.

#3 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:03:35 AM

Posted 10 August 2012 - 08:51 PM

It was already notified to us by CatByte who is assisting you there :thumbup2:

#4 h2didenkov

h2didenkov
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:35 AM

Posted 11 August 2012 - 05:49 PM

Thank you very much for taking time and replying my posting, there has been a reply from a user on the diferent forum, who has been able to help me. I am posting a link from that forum if anyone is interested how the problem was resolved. Once again, I cannot even beging to describe how appreciative I am, by the amount of responces I've got with people willing to help me. Thank you so much everbody. And God Bless You.
http://www.geekstogo.com/forum/topic/321032-tried-to-remove-zeroacces-with-norton-npe-now-my-os-wont-boot/page__pid__2189279#entry2189279




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users