Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cannot boot to Safe Mode


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 CServ

CServ

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:56 AM

Posted 02 August 2012 - 11:15 AM

We have been infected with some sort of mailicious virus/spyware/malware. We have been unsuccessful thus far in eliminating it from one of the workstations. This workstation has only Malwarebytes on it for AV. We are trying to clean this workstation to make it useable again. We have absolutley been unable to do this.

Please help and let me know what to do. FYI, HiJackThis is installed on the workstation and it runs a scan but it cannot analyze anything.

Thanks.

Edit: Moved topic from XP to the more appropriate forum. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users